Hoe uit elkaar te halen een toetsenbord van de computer

   July 16Er zijn een aantal redenen waarom u nodig heeft om uit elkaar te halen uw toetsenbord van de computer. De meeste toetsenborden zijn dringend behoefte aan schoonmaken. Misschien heb je een sleutel die plakt. Als u creatief voelt, kunt u uw toetsenbord geven een custom lijst of sleutels. Wat uw reden voor het demonteren van deze vitale stukje hardware, doen dus veilig is een vrij eenvoudige taak. Het enige dat nodig is een aantal basis gereedschappen en ongeveer twee uur vrije tijd. Hoewel het nemen van elkaar uw toetsenbord is niet te moeilijk, het is niet een taak die u wilt via haasten.

Instructies

1

Als u het demonteren van een desktop toetsenbord, de stekker uit de computer. Als u het demonteren van een laptop toetsenbord, zorg ervoor dat uw laptop is aangesloten en uitgeschakeld.

2

Zet uw toetsenbord ondersteboven op de handdoek. Toetsenborden zijn berucht voor het verzamelen van stof en voedsel kruimels. Het is geen mooi gezicht. U kunt er zeker van dat veel van alles in zitten zal komen zodra je het omdraaien, dus je wilt een handdoek op zijn plaats om alle unmentionables verzamelen daar.

3

Het frame (ook bekend als een ring). De meeste desktop-toetsenborden hebben 4-6 kleine schroeven aan de achterkant dat het frame op zijn plaats houden. Misschien wilt u ze in een schaal of kom, om ervoor te zorgen dat ze niet verdwalen.

Als u het nemen van elkaar een laptop toetsenbord, moet je sterk rekening houden met de noodzaak om de zaak te verwijderen. Het verwijderen van een laptop geval vervalt vaak de garantie. Daarnaast hebben veel laptop randen hebben bekabeling die wordt aangesloten op het moederbord. Door het nemen van de zaak, kunt u het risico van uw computer beschadigen. Als u gewoon het vervangen van sleutels of het schoonmaken van het toetsenbord, moet je niet nodig om de zaak te verwijderen.

4

Gebruik de perslucht schoonmaken rond de toetsen. De hardware onder de toetsen is gevoelig, dus wil je elk contact met het minimaliseren, vooral met je blote handen. Perslucht is geweldig voor het borstelen weg de meerderheid van afval dat klompen-up van uw toetsenbord.

Als er iets goed genoeg dat de lucht heeft geen effect vast te zitten, gebruik je een pincet om zorgvuldig trekt het uit.

5

Verwijder indien nodig de toetsen. Je hoeft dit alleen te doen als je toetsenbord heeft een serieuze diepe schoon of als u ze te vervangen met aangepaste toetsen. Gebruik je platte schroevendraaier om voorzichtig pop de toetsen af. Niet te veel kracht te gebruiken of bestaat het risico van het toetsenbord.

Houd in gedachten dat de mat onder de toetsen geeft niet aan welke toets gaat waar. Als u het verwijderen van sleutels, zorg ervoor dat je ze opzij precies zoals ze op het toetsenbord worden geplaatst. U kunt zelfs willen tekenen of afdrukken van een toetsenbord kaart om eventuele vergissingen te minimaliseren.

6

Reinig uw sleutels. Dit kan met de toetsen verwijderd of plaats. Dompel het einde van een wattenstaafje in alcohol en gebruik deze om voorzichtig te reinigen weg geen olie of stof. Alcohol verdampt snel, waardoor het ideaal is voor gebruik met elektronica. Gebruik nooit water, zelfs in kleine hoeveelheden, als het serieus computer hardware kunnen beschadigen.

7

Zodra uw reiniging, reparatie of maatwerk is voltooid, monteer je toetsenbord. De sleutels kunnen worden vervangen door gewoon duwen ze op hun plaats.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com