Hoe wordt Photoshop installeren op een Mac & PC

   November 26

Hoe wordt Photoshop installeren op een Mac & PC

De huidige versie van Adobe Photoshop voor Mac en Windows is beschikbaar voor download op de website van Adobe. Deze versies van Photoshop zijn full-featured, maar je moet een product aan te schaffen om de programma's te gebruiken na de proefperiode van 30 dagen is verstreken. Vanwege de grootte van de Photoshop-bestanden, moet u de cross-platform van Akamai Download Manager die door Adobe gebruiken om de bestanden te downloaden. De Adobe Photoshop installer werkt op dezelfde manier op de Mac en Windows-computers.

Instructies

1

Voer de Adobe Photoshop downloadpagina adres in uw browser. (Zie bronnen.) U moet zich aanmelden bij uw Adobe-account voor toegang tot de pagina. Als u nog geen account hebt, maak een gratis account door op de "Maak een Adobe-account" te klikken.

2

Selecteer de juiste versie van Photoshop met behulp van het pull-down menu. Klik op "Download".

3

Druk op "Bestand opslaan" om de Akamai Download Manager te downloaden. Monteer de .dmg bestand en voer het Akamai Client Installer op een Mac. Op een Windows-computer, voert u het exe-bestand en dubbelklik op "AdminTool."

4

Selecteer een opslaglocatie voor Adobe Photoshop. Photoshop zal automatisch beginnen te downloaden.

5

Monteer het .dmg-bestand en klik op de "Setup" applicatie op een Mac of lopen het .exe-bestand op Windows. Selecteer de optie "Quick Install" en druk op de knop "Install".


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com