Hoe zet ik mijn interne modem On?

   April 19

Modems zijn veel populairder in het verleden geweest, maar voor heel ergens, hebben de meeste mensen is het omschakelen naar kaarten netwerk toegang krijgen tot het internet via een hoge snelheid verbindingen zoals kabel en DSL. Er zijn nog steeds mensen die gebruik maken van dial-up Internet-verbindingen, maar voordat dat mensen vroeger modems verbinding maken met diensten van het prikbord en rechtstreeks naar andere computers. Met het ontbreken van een modem gebruik door de jaren heen, het is makkelijk te begrijpen waarom mensen roestige op modem gebruik zijn geworden.

Interne Hardware

De meeste computer hardware is nu intern. In de vroege jaren 1980 en eerder, externe modems waren heel gewoon. Momenteel hebben de meeste externe hardware is hardware die gebruikt meestal intern, zoals externe harde schijven te zijn. Naast de interne hardware, er ook onboard hardware die is ingebouwd in het moederbord. Als de interne hardware is niet aan boord, dan komt het meestal op een kaart die in het moederbord.

Het aanzetten van de modem

Hardware en modems hoeft te worden geïnstalleerd, maar ze hebben meestal alleen maar hoeft te worden ingeschakeld als ze aan boord van apparaten. Voor het inschakelen van een onboard of interne modem, ga in het BIOS en kijk voor een lijst van apparaten op het moederbord. Stel de modem worden "ingeschakeld" als er een meegevoerd modem.

Zodra u de modem te installeren, je hoeft alleen maar wat software om verbinding te maken met een ISP. Als u wilt uw modem gebruiken om een ​​andere computer te bellen, dan heb je een stuk terminal software nodig. Oudere versies van Windows kwam met een klein programma genaamd HyperTerminal. Met behulp van terminal-software kan het gebruik van zogenoemde AT commando's naar de modem krijgen om handmatig te reageren op basis van wat je wilt doen vereisen.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com