Ik wil om bestanden van Windows 7 naar Windows Vista

   March 3

Windows 7 en Windows Vista bieden beide u met drive mapping-mogelijkheden, zodat u bestanden kunt uitwisselen tussen computers. Dit soort netwerken is het handig om een ​​back-up van bestanden van Vista naar Windows 7, of kunt u een back-up van uw Windows 7-computer naar een Vista machine. Gedeelde mappen kunnen worden ingesteld door een beheerder of een gebruiker met toegang tot de computer.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop op de computer waarop u de gedeelde bestanden op te slaan. Bijvoorbeeld, als je wilt om Windows 7-bestanden kopiëren naar Vista, klikt u op de Vista "Start" knop. Klik op "Computer" in de menu-opties van Windows.

2

Klik rechts op de map die u wilt delen en selecteer "Delen", klik vervolgens op "bepaalde mensen." U kunt delen met 'Iedereen' om toegang te krijgen tot alle gebruikers geven, of specifieke gebruikers selecteren die u wilt lezen en schrijven naar de map. Klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan. De map shares op het netwerk.

3

Klik op de Windows "Start" knop op de computer waar u de bestanden wilt kopiëren. Klik op "Computer". Dubbelklik op het pictogram "Network" op het linkerpaneel. Dubbelklik op de computer waarop u de map gedeeld in de vorige stappen. Let op de gedeelde map beschikbaar is.

4

Klik rechts op de gedeelde map en selecteer "Wijs een netwerkstation." Klik op "OK" om de schijf op het bureaublad in kaart. In het venster Verkenner, dubbelklikt u op het netwerkstation. Klik op de knop "Start" weer, en klik op "Computer". Dubbelklik op door de mappen te navigeren naar de bestanden die u wilt kopiëren. Je hebt nu een raam open voor het toegewezen station en een raam open om de locatie te zoeken.

5

Sleep de bestanden die u wilt kopiëren naar het netwerkstation. Windows maakt een kopie van de bestanden naar de gedeelde Windows 7 of Vista computer.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com