Kan ik de installatie van CS5 en zet het op een andere computer?

   June 13

Adobe Photoshop CS5 biedt gebruikers een krachtig design en editing software, geschikt voor zowel grafisch ontwerpers en fotografen. Om de software te gebruiken, Adobe vereist gebruikers om hun kopieën te activeren met behulp van de unieke 17-cijferige serienummer op cd-doosje van het programma. Terwijl CS5 biedt een grote flexibiliteit en kracht, de computer zich bevindt op de levensduur van het programma niet duren. Overbrengen van uw exemplaar van CS5 naar een andere computer is mogelijk, maar vereist een specifieke volgorde van de stappen om het te doen.

Licentie Limit

Adobe stelt persoonlijke qua installatie en hun CS5 programma te activeren op twee verschillende computers, zolang de computers niet tegelijk worden gebruikt. Voor bedrijven zijn toegestaan ​​één installatie per serienummer, maar kan extra licenties aanschaffen van Adobe indien nodig. Deze beperking kan Adobe lipjes op die met behulp van hun programma te houden, en te voorkomen dat één persoon de installatie van een enkele kopie naar tientallen andere computers.

Deactiveren

Als je eenmaal hebt besloten om uw CS5 programma verplaatsen naar een andere computer, moet u de-activeren van het serienummer op een van uw huidige machines. Verbinding met het internet en een open Photoshop. Klik op het menu "Help" en vervolgens "deactiveren." Het programma zal u door de resterende stappen om volledig te de-activeren van de software. Misschien wilt u het te verwijderen als goed, vrij te maken van de harde schijf ruimte en herinner jezelf van uw beslissing om het te verplaatsen.

Installeren en activeren

Als je eenmaal hebt gedeactiveerd en verwijderd het programma van uw oude computer, installeer CS5 om uw nieuwe systeem. Voer de 17-cijferige serienummer als daarom wordt gevraagd, om het activeringsproces te starten. Het activeringsproces moet automatisch zijn, zoals het programma toegang tot het Internet en voert de nodige stappen zonder extra aanwijzingen of reacties van u. Zodra het verifieert dat je nog steeds binnen uw twee licentie limiet, je bent vrij om uw programma te gebruiken.

Aanvullende opmerkingen

Het belangrijkste aspect van dit proces is om de-activeren van de software op uw oude computer voordat u probeert om het te installeren op uw nieuwe. De installatie van de software niet de-activeren. Neem contact op met Adobe als u problemen tijdens dit proces hebben. Zonder de juiste wijze geactiveerd wordt, zal het programma u bieden een 30-dagen proefperiode om de software te gebruiken vóór vergrendeling je uit. Dat moet je genoeg tijd om te coördineren met Adobe om het probleem te bepalen en ontwikkelen van een oplossing.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com