Kan ik upgraden naar Windows 7 Van Windows XP?

   September 29

Kan ik upgraden naar Windows 7 Van Windows XP?


Windows 7 is de nieuwste incarnatie van Microsoft van haar Windows-besturingssysteem en een upgrade naar 2006's Windows Vista en 2001's van Windows XP. Volgens Microsoft, Windows 7 is voorzien van een betere navigatie, makkelijker zoeken, meer performance verbeteringen en minder compatibiliteitsproblemen dan de vorige versies van het besturingssysteem. Als je upgrade van uw pc van Windows XP naar Windows 7, zijn er een aantal overwegingen, van hardware-eisen om een ​​back-up van uw bestanden. Als u vooruit plannen van uw Windows-installatie, kunt u voorkomen dat eventuele hoofdpijn een upgrade met zich meebrengt.

Hardware-eisen

Voordat u uw computer upgraden naar Windows 7, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de hardware-eisen van het besturingssysteem. Volgens Microsoft, deze zijn voorzien van een 1 GHz of snellere 32-bits of 64-bits processor, 1 GB van 32-bits RAM of 2 GB van 64-bits RAM, en een DirectX 9 grafisch apparaat met WDDM 1.0 of hoger driver. De 32-bits versie van Windows 7 biedt ondersteuning voor maximaal 32 processorcores en de 64-bits versie ondersteunt tot 256 cores. Als je een commerciële server of high-end PC met twee fysieke processors, zult u Windows 7 Professional, Enterprise of Ultimate nodig. De Starter, Home Basic en Home Premium-edities ondersteunen slechts één fysieke processor.

Migratie

Bij het updaten naar Windows 7 vanaf Windows Vista, hebt u de mogelijkheid van het installeren van 7 als een upgrade, die bestanden en programma's al uw computer zal handhaven. Deze methode is niet beschikbaar voor gebruikers van Windows XP. Voordat u Windows 7 te installeren, back-up van uw belangrijke bestanden en instellingen op een externe harde schijf of op een ander opslagmedium, zoals dvd, cd of flash drive. Microsoft biedt een aanvraag voor XP, Windows Easy Transfer, dat maakt het makkelijk om bestanden naar uw externe medium en dan terug naar uw computer nadat u hebt geïnstalleerd Windows 7.

32-bits of 64-bits

Afhankelijk van uw computer, moet u beslissen of u de 32-bits versie of de 64-bits versie van Windows 7. De 64-bits processors kan grotere hoeveelheden RAM-geheugen te installeren - 4 GB of meer - effectiever dan 32- bits processors. Voordat u Windows 7 op uw computer te installeren, te controleren welke versie van Windows XP die je gebruikt. Klik op Start, klik met de rechtermuisknop op Deze computer en klik op 'Eigenschappen'. Als je niet ziet "x64 Edition", je draait de 32-bits versie. Download en installeer de Windows 7 Upgrade Advisor. Draaien, klikt u op "Start controle." Het programma scant uw pc, dan is een compatibiliteit rapport, waarin ook of u Windows 7 64-bit kan installeren geven.

Installatie

Plaats de Windows 7 installatie-cd in uw cd-station of dubbelklik op het installatiebestand. Als uw computer is aangesloten op het internet tijdens de installatie, zult u in staat om updates te krijgen op hetzelfde moment. De pagina Windows installeren verschijnt. Klik op "Nu installeren." Op de vraag welk type installatie u wilt, kies "Custom", omdat je draait XP en kan een upgrade niet uitvoeren. Om uw Windows 7-installatie registreert, zult u de 25-karakter Windows product key, te vinden op de installatieschijf zaak of in een bevestiging e-mail van Microsoft nodig als u de licentie online gekocht.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com