Mozilla Thunderbird Problemen met het beeldscherm

   November 19

Thunderbird is een e-mail en Usenet client crossover software geproduceerd door de open source bedrijf Mozilla Messaging. De cross-platform programma is goed beschouwd door tech critici. Maar dat betekent niet dat je niet hoeft te soms problemen op te lossen met het.

Kleine resolutie schermen

Volgens Mozilla Messaging, is Thunderbird niet geoptimaliseerd voor apparaten met kleinere schermen van 1024 bij 600 resolutie of minder. Thunderbird op deze schermen dwingt het programma zodat alleen gedeeltelijk vensters voor dialoogvensters, zoals Accountinstellingen met niet alle buttons en het onderste gedeelte van het scherm onder het scherm. Mozilla stelt verminderen "applicatie scherm grootte van computer naar een kleiner lettertype" om het probleem op te lossen.

Berichten Not Display

Soms, Thunderbird is niet in staat om de inhoud van het bericht van de e-mails vanwege prestaties vertraging weer te geven. Volgens Mozilla, wordt dit veroorzaakt door het downloaden en indexeren. Dit zou slechts tijdelijk zijn. Wanneer de synchronisatie is voltooid, moet het programma normaal te functioneren. Als het bericht lichaam is nog steeds niet beschikbaar is, kan dit zijn omdat het station dat u het opslaan van de e-mail client op vol is, het voorkomen van volledige synchronisatie. In dit geval wordt alleen de berichtkop wordt getoond en u zal hebben om de belangrijkste e-mailaccount locatie in te voeren om de inhoud van het bericht te zien.

Tabblad Weergave

Als je niet kunt krijgen Thunderbird om berichten in meerdere tabbladen weer te geven, kan dit zijn omdat je hebt niet ingeschakeld tabs bericht in het programma voorkeuren. Klik op 'Voorkeuren' en klik vervolgens op het pictogram "Advanced" op de rechterkant van de header. Onder de "Open Berichten in:" menu, klik op "Een nieuwe tab." Dit moet het mogelijk maken van Thunderbird om tabbladen bericht weer te geven.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com