Muziek & Beeld bewerken Software

   March 17Nog niet zo lang geleden, zou je moeten tegelijkertijd op "Play" op uw cd-speler, terwijl het activeren van uw diaprojector als je wilde muziek en foto's te combineren. Dankzij de technologie, echter, is het makkelijker dan ooit om op maat gemaakte diavoorstellingen gesynchroniseerd met uitgekozen muziek te maken, en er zijn verschillende programma's die u zullen helpen dat ook te doen.

DVD Photo Slideshow

Net als de meeste andere "diashow" programma's, DVD Slideshow helpt u uw digitale foto's om te zetten in dvd-films en stelt u in staat om muziek te synchroniseren met de beelden. Naast het helpen van je diavoorstellingen kunt u op iPods, Zunes, Playstations en 3GP mobiele telefoons kijken te maken, het programma biedt verschillende overgangseffecten, achtergrondmuziek, verstelbare diaduur en bewerkbare tekst getoond op foto's.

Sony Vegas Pro 9

Vegas Pro 9 biedt gereedschappen voor video, ondersteuning voor een grote verscheidenheid van formaten en een pro-niveau workflow bewerken, maar de audio-editing tools zijn indrukwekkend, ook. Vegas kunt u onbeperkt tracks, 24-bit / 192 kHz audio gebruiken, punch-in opname, 5.1 surround mixen, effecten automatisering en tijd comprimeren / uit te breiden. U kunt ook klantgericht, real-time audio-effecten toe te passen, en als je zo geneigd zijn, kunt u uw audio processing en het mengen van opties met ondersteunde derden DirectX en VST audio plug-ins uit te breiden.

Microsoft Photo Story 3

Microsoft Photo Story 3 kunt u ook speciale effecten, soundtracks en je eigen gesproken tekst toevoegen diavoorstellingen kunt maken met digitale foto's. Het programma maakt het gemakkelijk om touch-up, bijsnijden of afbeeldingen te roteren voor het toevoegen van titels, bijschriften, beweging, effecten en muziek. Het is gratis, maar het is alleen compatibel met Windows XP.

Photodex ProShow Gold

Naast het feit dat in staat om uw bestanden te optimaliseren met behulp van ingebouwde bewerkingsfuncties kunt u slepen en neerzetten onbeperkt foto's, video's en muziek clips in uw Photodex ProShow Gold slideshow. Het programma heeft tools die helpen bij het bijsnijden, rode ogen verwijderen en trim zowel audio- en videoclips.

NCH ​​PhotoStage

Naast het bieden van de mogelijkheid om titels, soundtrack muziek en gesproken tekst toe te voegen, PhotoStage kunt u duizenden toevoegen van video's en / of foto's, geeft u een volledige schotel van effecten en instrumenten (met inbegrip van zoomen, bijsnijden, fade, pannen en zoomen) en maakt het gemakkelijk om uw diavoorstelling branden op DVD, opslaan als een standalone videobestand of optimaliseren voor het web en mobiele apparaten.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com