NRCS Computer Wachtwoordvereisten

   April 28

NRCS Computer Wachtwoordvereisten


Met de voortdurende verfijning van hackers, de Natural Resources Conservation Dienst, of NRCS, heeft een aantal nieuwe veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd. Gecompliceerde wachtwoord eisen zijn ontworpen om bescherming van NRCS data en systemen te waarborgen. Computers, desktops, programma software en website binnenkomst worden gecontroleerd door unieke portals om ervoor te zorgen dat alleen bevoegd personeel toegang worden verleend.

LinkPass

Alle van het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA) is verhuizen naar een geïntegreerd circuit card / ID-badge-systeem, dat het huidige wachtwoord eisen zal overschrijven. De kaarten genoemd LincPass binnen de USDA vereist acht cijfers kunnen en worden met biometrische gegevens. Deze uitrol is onderdeel van de Homeland Security Presidential richtlijn 12 in 2004 aangekondigd door de inschrijving van de USDA, NRCS is betrokken sinds augustus 2007. NRCS hoofdkwartier in Washington, DC, opereert nu onder de LinkPass systeem, en veldkantoren in de Verenigde Staten zijn in verschillende stadia van de uitvoering van dit nieuwe systeem.

SafeBoot Encryption

Tot LincPass volledig wordt toegepast, de huidige NRCS wachtwoord eisen beginnen bij de SafeBoot Encryption login toegang tot elke computer functies krijgen. Dit wachtwoord moet alfanumeriek zijn en bevatten een minimum van acht tekens. Bij elke mislukte poging er een progressieve timeout response tot het toegangspaneel vergrendeld.

Windows Desktop Inloggen

Om toegang te krijgen Window's desktop van een gebruiker, een wachtwoord dat tussen de 12 en 20 karakters en dat bevat een alfanumerieke combinatie met ten minste één symbool is vereist. Het wachtwoord moet elke 30 dagen worden veranderd. De vorige 12 wachtwoorden worden bewaard in het systeem en in vergelijking met nieuwe wachtwoorden voor trendanalyse, eerder gebruik en voorkomende zinnen. Na drie mislukte pogingen, wordt het wachtwoord portal vergrendeld, en de toegang tot het bureaublad moet worden gereset via het Bureau van Communicatie en Informatietechnologie.

E-verificatie

Bijna alle NRCS websites zijn gekoppeld aan de E-authenticatie service. Dit kunnen medewerkers toegang tot de meeste websites en programma's te krijgen met een wachtwoord. Dit wachtwoord moet alfanumeriek zijn, met tenminste één symbool en bevatten acht tot 12 tekens. Na drie mislukte pogingen, wordt een werknemer buitengesloten van het systeem gedurende een uur.

EmpowHR

De website voor het personeelsbeleid is een van de weinige NRCS websites die nog steeds vraagt ​​om een ​​uniek wachtwoord in plaats van het gebruik van de E-authenticatie systeem. Dit wachtwoord moet minimaal 12 tekens lang zijn, zijn alfanumeriek en minstens één symbool bevatten.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com