Nut van het systeem Gereedschap

   January 22

Nut van het systeem tools zijn programma's die u helpen de software en de hardware van uw computer te behouden. U gebruikt vooral deze tools voor het houden van uw computer op een ideale prestatieniveau. Verwaarlozen ze regelmatig gebruiken kan ertoe leiden dat uw computer te slecht beheerd. Veel systeem utilities gereedschappen worden standaard geleverd met Windows. Voor anderen, moet je software van derden te zoeken.

Schijfopruiming

Het hulpprogramma Schijfopruiming wordt standaard geleverd met Windows. Deze tool verwijdert u al uw tijdelijke bestanden, met inbegrip van uw tijdelijke internetbestanden. Het verwijdert uw gedownloade programmabestanden, zoals Java applets en Active X-besturingselementen die u automatisch downloaden bij een bezoek aan sommige webpagina's. Het verwijdert ook de opgeslagen thumbnails en leegt de prullenbak. Om dit programma te gebruiken, klikt u op de Windows orb, "Alle Programma's", "Accessoires", "System Tools" en tenslotte klikt u op "Schijfopruiming."

Schijfdefragmentatie

Schijfdefragmentatie wordt standaard geleverd met Windows. Wanneer u verhuist of wijzigen van bestanden, uw computer slaat de bestanden in gebroken stukken op uw harde schijf. Na verloop van tijd kan uw computer traag wordt omdat het moet over je hele harde schijf te zoeken om de stukken te vinden. Schijfdefragmentatie neemt de stukken, en assembleert ze geheel op één plek. Op deze manier uw computer vindt bestanden gemakkelijker en sneller, wat resulteert in algehele snellere prestaties. U gebruikt Schijfdefragmentatie, klikt u op de Windows orb, "Alle Programma's", "Accessoires", "System Tools" en vervolgens op "Schijfdefragmentatie."

Registry Cleanup

Het register is een database met informatie voor hardware, software, setting en gebruikersprofielen van uw computer. Meestal heb je niet nodig om het register te bewerken, omdat de software is ontworpen om dit automatisch voor u doen. Echter, soms software werkt niet goed, en het achter register fouten verlaat. Of nog erger, malware of adware kan een puinhoop van uw register te maken. Dit is de reden waarom je een register cleaner moet gebruiken op een regelmatige basis om fix fouten te houden, en houden alles optimaal werkt. Windows beschikt niet over een native register cleaner, maar u kunt downloaden of kopen automatische registry cleaners zoals CCleaner, RegCure of Registry Mechanic.

File Compressoren

File compressoren, ook wel bekend als bestand archivers, kunt u een of meerdere bestanden te nemen en krimpen hun grootte in een kleiner pakket. De meeste besturingssystemen hebben een ingebouwde decompressie software die de meeste populaire bestandsformaten afhandelt. Als u wilt om bestanden te comprimeren of decomprimeren enkele minder bekende formaten, moet je verder kijken dan de inheemse software. Er zijn verschillende bestand compressie tools die u kunt kopen of gratis downloaden, zoals 7-Zip, WinRAR en WinZip.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com