Op het bouwen van uw eigen antenne voor een Router

   January 9

Een draadloze router heeft een antenne voor het uitzenden van een draadloos signaal naar apparaten die zijn verbonden met het draadloze thuisnetwerk. U kunt uw eigen antenne booster bouwen om te versterken en verbeteren van zowel de signaalsterkte en het bereik van de draadloze router. Je zal een paar levert vaak gevonden rond het huis, maar geen speciaal gereedschap of elektronische onderdelen nodig. De verbetering van de draadloze router antennaâ transmissie sterkte € ™ s signaal zal meteen duidelijk worden voor die apparaten met een beroep op de router om hen te voorzien van een internetverbinding.

Instructies

1

Pop de pop-bovenkant van een blikje frisdrank. Giet de soda in de gootsteen. Trek een rechte lijn over het gat van de linkerkant van de bovenkant van het blikje aan de rechterkant met het vet potlood.

2

Trek een rechte lijn langs de zijkant van het blikje frisdrank uit de linker bovenrand zelfs met het einde van de rechte lijn met behulp van het vet potlood. Trek een rechte lijn langs de zijkant van de soda kan van rechts bovenrand zelfs met het einde van de rechte lijn met behulp van het vet potlood.

3

Dwars door de lijn op de top van de soda kan met het lemmet van het mes. Het kappen van de twee kanten van de soda kan met behulp van het mes. Verwijder de cut-out gedeelte van de soda kan met je vingers. Gooi de cut-out gedeelte van het blikje in de prullenbak.

4

Spoel de soda kan met afwasmiddel en kraanwater in de gootsteen. Veeg uit de soda kan met een papieren handdoek. Laat de soda kan drogen voor een dag.

5

Sla een gat in het midden onder de soda kan met de punt van de platte kanten schroevendraaier. Draai het uiteinde van de platte kanten schroevendraaier rond de binnenrand van het gat te glad uit het gat.

6

Breng stroken plakband om alle gesneden randen van het blikje.

7

Plaats de RouterA € ™ s antenne door het gat in de soda kan, dat is nu een antenne booster. Richt de open zijde van de antenne booster in de richting van de inrichtingen die delen het draadloze thuisnetwerk.

Hints

  • Een soep kan kan worden vervangen voor een blikje frisdrank.
  • Werkhandschoenen kunt uw handen te beschermen bij het hanteren van de snijvlakken van de soda kan.

© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com