Software Monitoring Tools for Computer Power Usage

   February 6Computers verbruiken een grote hoeveelheid van de macht, met zowel de monitor en de computer toren nodig hoge niveaus van macht om te functioneren. U kunt een van de vele programma's om ervoor te zorgen dat u het optimaliseren van uw energieverbruik. Dit betekent dat je energie te besparen en de hoeveelheid stroom die je totale gebruik afnemen. Voor elke bit van elektriciteit die u bespaart, je uitstoot van schadelijke stoffen en broeikasgassen zoals koolstofdioxide (CO2) wordt vrijgegeven in de atmosfeer van de centrales te verminderen.

Joulemeter

Dit is een gratis programma dat in de gaten zal houden op het stroomverbruik van uw computer. Het zal ook het bijhouden van uw monitor, schijfactiviteit en je CPU ook. Een ander kenmerk van dit programma is dat het de hoeveelheid CO2-uitstoot die wordt vrijgegeven om de computer van stroom zal berekenen. Dit programma is gemaakt door Microsoft Research Labs. Het programma is zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. Er zijn lipjes op het hoofdscherm voor elk type waarde. Het is ook in staat om het statistisch gebruik voor elke component van uw computer te berekenen en wordt de gehele wattage vereist om uw computer uitvoeren meten. Joulemeter kan gebruikt worden op alle Windows-besturingssystemen.

Watch Over Energy

Dit is een programma dat de standby-modus wordt geactiveerd op uw monitor wanneer u het niet gebruikt en er geen belangrijke programma's nodig hebben. Het zal de hoeveelheid energie die je bespaart volgen, zowel in dollars en wattage. U kunt het programma zo instellen dat de standby-modus wanneer u naar een film of het lezen van een lang artikel te activeren. Voordat het blijkt uit de monitor, zal het een 60-seconden screensaver om u te waarschuwen tonen. Dit programma wordt alleen uitgevoerd wanneer u de computer niet gebruikt dus het is niet het gebruik van een energie zelf. Waak over energie kan gebruikt worden op elke Windows-besturingssysteem.

CO2 Saver

Dit is een kleine maar effectieve programma dat het stroomverbruik van uw computer te beheren wanneer het niet wordt gebruikt. Zodra u de CO2-installeren Saver het onmiddellijk zal beginnen om het energieverbruik van de computer te verminderen. Al uw voorkeur instellingen kunnen worden gewijzigd in het optiemenu. De hoeveelheid CO2 die je hebt bespaard verschijnt op uw desktop; waardoor het een handige manier om je te zien een verschil maken om de uitstoot wordt laat in de atmosfeer. CO2 Saver wordt ook geleverd met een gratis zoekmachine. CO2 Saver is beschikbaar voor gebruik op alle Windows-besturingssystemen.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com