Windows Vista hardware-eisen

   March 11

Windows Vista heeft vele functies die niet in eerdere Windows-versies waren. Met al deze nieuwe functies, maar de hardware-eisen die nodig zijn voor het besturingssysteem te laten verlopen hebben ook gekregen steiler.

Bewerker

Een 1-GB, 32-bits of 64-bits-processor is de minimale snelheid nodig. Dit is het brein van uw computer en voert alle belangrijke berekeningen.

RAM

De minimale RAM vereiste voor Vista is 512 MB. RAM-geheugen beschikbaar is voor programma's te gebruiken.

Harde Schijf

Dit is het deel van de computer dat alle permanente gegevens opslaat. Windows Vista kan alleen moeilijk te herkennen schijven van 20 GB of groter, dus je zal men in ieder geval dat grote behoefte.

Vrije Ruimte

Vista vereist dat je 15 GB vrije ruimte op je harde schijf. Dit is dus uw harde schijf kunt alle bestanden die maakt Windows te houden.

Optische drive

Vista vereist een station dat dvd-schijven leest, want het komt alleen op een DVD-schijf, waardoor de installatie niet mogelijk zonder een.

Audio

Vista vereist een soort van audio-uitgang, zoals een geluidskaart met luidsprekers. Dit komt omdat Vista wordt beschouwd als een multimediarijke besturingssysteem en geluid geïntegreerd in het dagelijks gebruik.

Internet

Vista is internettoegang vereist om te activeren en te registreren, alsook om updates te ontvangen van Microsoft.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com